AKTUÁLIS

ELINDULTUNK!!!

 

Kedves diákok és kollégák!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megálmodtuk, közösen megalkottuk és az iskolánk történetében először útjára indítjuk első online diákújságunkat!
Néhány vállalkozó kedvű, kreatív diák felcsapott szerkesztőnek, hogy a magyar tanárok (Ferencsik Andrea, Szabó-Turóczi Enikő, Ambrus Réka) és Bánsági Beáta tanárnő segítségével egy online felületen teret és lehetőséget adjanak diáktársaiknak és tanáraiknak a bemutatkozásra, a megnyílásra.
Biztosak vagyunk abban, hogy több gyerekben megvan az írói véna, faragott már verset gyerekkorában és ez a tehetség még nem veszett el benne! Van, aki újságírói, szerkesztői ambíciókkal rendelkezik, szívesen készít interjút társaival, akik valamiben kiemelkednek vagy sikeresek. Mai világunkban jó fényképet készíteni, blogot írni, élménybeszámolót megosztani a világhálón mindennapi eseménynek számít. Névvel vagy név nélkül itt a Bláthy Lájkban ezután ezeket Te is megteheted! Jelszavunk lehetne: Merj és akarj megnyílni! Ne félj megmutatni a benned rejtőző értéket!
Mi biztosan LÁJK-olni fogjuk!