AKTUÁLIS

2018-as pályaválasztási kiállítás – egy kozmetikus diáklány beszámolója

Idén is megrendezték Tatabanyán a Földi Imre sportcsarnokban a pályaválasztási kiállítást, ahol iskolánk is képviseltette magát az eddigi évekhez hasonlóan. Ebben az évben én is részt vettem a kozmetikus csapatunkkal. Felkészítésünket Fojt Éva tanárnőnek köszönhetjük és a többi tanárnak is, akik mindenben segítettek nekünk.

Egyszerre nagyon sok dologra kellett figyelnünk, a tanárnőre, a gyerekekre, a szülők kéréseire a smink, a csillámtetoválás és műszempilla készítése során. A mi kozmetikus csapatunk úgy vette ki ebből a bemutatkozásból a részét, hogy több mint 200 gyermeknek készítettünk csillámtetkót, sminket és műszempillát, ráadásul még a hegesztős fiúk is beálltak sminkelni a poén kedvéért. Én személy szerint sminkeltem, műszempillát építettem és szemöldököt szedtem. Meglepően nagyon sok fiú jelentkezett szemöldökszedésre és bátran belátták, (könnyes szemekkel igaz) hogy fájdalmas dolog, de megérte!

       

Nagyon jó érzés volt, amikor megtudtuk, hogy idén mi nyertük el az év kiállítója díjat. Gratulálunk kedves igazgatónőnknek, hogy ilyen jó csapatot hozott össze.

 

A tanári kar megköszönte nekünk és mi is köszönjük, hogy segítettek mindenben és, hogy részt vehettünk ezen a rendezvényen a többi osztállyal együtt!

Turai Nikoletta, 10A